FRITZ!WLAN Repeater 450E Service - Knowledge Base

FRITZ!WLAN Repeater 450E Service
Not your product?

"Power"-led van de FRITZ!WLAN Repeater brandt niet

De "Power"-led op de FRITZ!WLAN Repeater brandt niet, de repeater geeft geen gegevens meer door en de gebruikersinterface van de repeater kan niet meer worden geopend.

Voer de hier beschreven maatregelen na elkaar uit. Controleer na elke maatregel of het probleem is opgelost.

1 Repeater opnieuw opstarten

1. Ontkoppel de repeater van de stroomvoorziening.
  2. Steek de repeater na ca. 5 seconden opnieuw in het stopcontact.

2 Fabrieksinstellingen van de repeater laden

1. Verbind de repeater met het stroomnet.
  2. Wacht minstens 1 minuut tot de repeater opnieuw is opgestart.
  3. Houd de "WPS"-knop minimaal gedurende 15 seconden ingedrukt, tot alle leds tegelijk knipperen.