FRITZ!WLAN Repeater 450E Service - Knowledge Base

FRITZ!WLAN Repeater 450E Service

FRITZ!WLAN Repeater met het thuisnetwerk verbinden

Met de FRITZ!WLAN Repeater kun je gemakkelijke en efficiënt het draadloze bereik (WiFi) van je thuisnetwerk vergroten.

De repeater kan toegang verschaffen tot het thuisnetwerk via het draadloze netwerk of via LAN. Welk toegangstype geschikt is voor je thuisnetwerk, hangt af van je behoeften en de lokale omstandigheden.

1 FRITZ!WLAN Repeater via draadloos netwerk met het thuisnetwerk verbinden

Als je de FRITZ!WLAN Repeater via het draadloze netwerk met het thuisnetwerk verbindt,

• moet je de repeater plaatsen binnen het draadloze bereik van je thuisnetwerk.
  • kun je apparaten via LAN of het draadloze netwerk verbinden met de repeater.

Afb.: Verbindingsscenario voor het verbindingstype draadloze brug

2 FRITZ!WLAN Repeater via LAN met het thuisnetwerk verbinden

Als je de FRITZ!WLAN Repeater via LAN met het thuisnetwerk verbindt,

• kun je de repeater onafhankelijk van het draadloze bereik van het thuisnetwerk plaatsen.
  • kun je alleen via LAN apparaten met de repeater verbinden als je óók nog een hub of switch gebruikt.

Afb.: Verbindingsscenario voor het verbindingstype LAN-brug