FRITZ!WLAN Repeater 450E Service - Knowledge Base

FRITZ!WLAN Repeater 450E Service

Configureren draadloze verbinding met router van een andere fabrikant mislukt

Hoewel de draadloze verbinding (WiFi) is geconfigureerd volgens onze handleiding, brengt de FRITZ!WLAN Repeater geen verbinding tot stand met de draadloze router.

Belangrijk:Als je een FRITZ!Box gebruikt, volg je de instructies in deze handleiding.

Opmerking:Informatie over de werkwijze bij andere draadloze routers krijg je van de fabrikant van het apparaat; raadpleeg bijvoorbeeld de handleiding.

1 MAC-adresfilter tijdelijk uitschakelen

1. Schakel de MAC-adresfilter van de draadloze router uit.

Opmerking:Je kunt de MAC-adresfilter weer inschakelen zodra de draadloze verbinding tussen de FRITZ!WLAN Repeater en de draadloze router tot stand is gebracht.

2 WPS-functie inschakelen

1. Schakel de WPS-functie van de draadloze router in en selecteer "Push Button method" (WPS-PBC, Push Button Configuration) als WPS-methode.

3 Draadloze versleuteling aanpassen

In de fabrieksinstellingen ondersteunt de FRITZ!WLAN Repeater de veilige versleutelingsmethode WPA2 en WPA (Wi-Fi Protected Access) tegelijkertijd. Zorg ervoor dat je draadloze router is geconfigureerd voor een van deze versleutelingsmethoden:

1. Schakel de versleutelingsmethode WPA2 (CCMP) of WPA (TKIP) in de instellingen van de draadloze router in.