FRITZ!WLAN Repeater 450E Service - Knowledge Base

FRITZ!WLAN Repeater 450E Service
Not your product?

Configureren draadloze verbinding met router van een andere fabrikant mislukt

De configuratie van een draadloze verbinding (WiFi) tussen FRITZ!WLAN Repeater en een draadloze router kan niet succesvol worden afgesloten. Na een poging de verbinding tot stand te brengen knipperen de leds van de repeater onafgebroken.

Belangrijk:Als je een FRITZ!Box als draadloze router gebruikt, volg je de instructies in deze handleiding.

Opmerking:Informatie over de werkwijze bij andere draadloze routers vind je in de handleiding of verkrijg je van de fabrikant.

1 MAC-adresfilter tijdelijk uitschakelen

Controleer of je draadloze router het aanmelden van onbekende apparaten toestaat:

• Schakel het MAC-adresfilter van de draadloze router uit.

Opmerking:Je kunt het MAC-adresfilter weer inschakelen zodra de draadloze verbinding tussen de FRITZ!WLAN Repeater en de draadloze router tot stand is gebracht.

2 Draadloze versleutelingsmethode van de draadloze router corrigeren

In de fabrieksinstellingen ondersteunt de FRITZ!WLAN Repeater de veilige versleutelingsmethode WPA2 en WPA (Wi-Fi Protected Access) tegelijkertijd. Controleer of je draadloze router is geconfigureerd voor een van deze versleutelingsmethoden:

• Schakel de versleutelingsmethode WPA2 (CCMP) of WPA (TKIP) in de instellingen van de draadloze router in.

3 WPS-functie van draadloze router inschakelen

Als je WPS wilt gebruiken om de FRITZ!WLAN Repeater aan te melden, moet je de WPS-functie van je draadloze router inschakelen en de juiste WPS-methode gebruiken.

• Schakel de WPS-functie van de draadloze router in en selecteer "Push Button method" (WPS-PBC, Push Button Configuration) als WPS-methode.

Nu is de configuratie van de draadloze router zo ingesteld dat je de FRITZ!WLAN Repeater kunt aanmelden.