FRITZ!WLAN Repeater 450E Service - Knowledge Base

FRITZ!WLAN Repeater 450E Service
Not your product?

Regelmatige onderbrekingen van de draadloze verbinding na update van FRITZ!OS

Na een FRITZ!OS-update van de FRITZ!WLAN Repeater wordt de draadloze verbinding tussen een notebook, smartphone of een ander draadloos netwerkapparaat en de FRITZ!WLAN Repeater regelmatig onderbroken als deze is verbonden met de router via het toegangstype "LAN-bridge".

1 Wachten op komend FRITZ!OS

We werken aan een oplossing en dit probleem zal zo spoedig mogelijk worden verholpen met een FRITZ!OS-update voor de FRITZ!WLAN Repeater. We kunnen nog geen datum voor de update noemen.

Opmerking:Je kunt je laten informeren over nieuwe updates via Push Service Mail. Deze optie kun je inschakelen in de gebruikersinterface onder "System > Push Service".

Workaround

Zolang er nog geen nieuwe FRITZ!OS-update beschikbaar is, kun je een bètaversie installeren waarin dit probleem al is opgelost:

1. Open in een webbrowser https://service.avm.de/downloads/beta/ en navigeer naar de map van je FRITZ!WLAN Repeater-model.
  2. Download de bètaversie voor jouw FRITZ!WLAN Repeater-model naar de computer.
  3. Pak het zipbestand uit op je computer (bijvoorbeeld op je bureaublad).
  4. Installeer de bètaversie (imagebestand), zoals beschreven in het bestand infobeta.txt.

Opmerking:Je kunt te allen tijde de reguliere FRITZ!OS voor de FRITZ!WLAN Repeater installeren. In het bestand infobeta.txt vind je de instructies over de werkwijze.