FRITZ!Repeater 450E Service - Knowledge Base

FRITZ!Repeater 450E Service

FRITZ!Repeater geeft geen apparaatnamen weer

De FRITZ!Repeater geeft geen apparaatnamen weer, want als Mesh Repeater beschikt de FRITZ!Repeater niet over gedetailleerde informatie over andere apparaten in het thuisnetwerk. Daarom geeft de FRITZ!Repeater de hiermee verbonden apparaten alleen weer met hun IP-adres (bijvoorbeeld "PC-192-168-178-20") of MAC-adres (bijvoorbeeld "PC-00-23-14-DD-89-44").

Als je de FRITZ!Repeater samen met een FRITZ!Box gebruikt die Mesh ondersteunt, wordt uitgebreide informatie over alle apparaten in het thuisnetwerk en gastnetwerk, zoals bijvoorbeeld de apparaatnamen, weergegeven in een overzichtelijke grafische weergave in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box:

Afb.: Mesh-overzicht in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box.