FRITZ!WLAN Repeater 450E Service - Knowledge Base

FRITZ!WLAN Repeater 450E Service

MAC-adres van de FRITZ!Repeater opzoeken

Een MAC-adres (Media Access Control-adres) wordt gebruikt om een apparaat eenduidig te identificeren in een netwerk.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Repeater.

1 MAC-adres bij het verbindingstype "wireless bridge" opzoeken

De volgende maatregel is alleen noodzakelijk als de FRITZ!Repeater via een draadloze verbinding met de draadloze router is verbonden:

1. Klik op "Access to Home Network" in de gebruikersinterface van de FRITZ!Repeater.
  2. Lees het MAC-adres af in de sectie "Local Wireless Network Information".

2 MAC-adres bij het verbindingstype "LAN-bridge" opzoeken

De volgende maatregel is alleen noodzakelijk als de FRITZ!Repeater via een LAN-verbinding met de router is verbonden: