FRITZ!WLAN Repeater 450E Service - Knowledge Base

FRITZ!WLAN Repeater 450E Service

MAC-adres van de FRITZ!WLAN Repeater bepalen

Een MAC-adres (Media Access Control-adres) wordt gebruikt om een apparaat eenduidig te identificeren in een netwerk.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!WLAN Repeater.

1 MAC-adres bij het verbindingstype "wireless bridge" bepalen

De volgende maatregel is alleen noodzakelijk als de FRITZ!WLAN Repeater via een draadloze verbinding met de draadloze router is verbonden:

1. Klik op "Access to Home Network" in de gebruikersinterface van de FRITZ!WLAN Repeater.
  2. Lees het MAC-adres af in de sectie "Local Wireless Network Information".

2 MAC-adres bij het verbindingstype "LAN-bridge" bepalen

De volgende maatregel is alleen noodzakelijk als de FRITZ!WLAN Repeater via een LAN-verbinding met de router is verbonden:

1. Klik op "Wireless" ("WLAN") in de gebruikersinterface van de FRITZ!WLAN Repeater.
  2. Klik in het menu "Wireless" ("WLAN") op "Radio Network".
  3. Lees het MAC-adres af in de sectie "Radio Network".

Opmerking:Dit MAC-adres is zichtbaar voor draadloze netwerkapparaten die verbinding maken met het draadloze netwerk van de FRITZ!WLAN Repeater. Het MAC-adres voor de LAN-verbinding naar de router wordt in de router weergegeven.