FRITZ!WLAN Repeater 450E Service - Knowledge Base

FRITZ!WLAN Repeater 450E Service

Push service-mails worden niet verstuurd

FRITZ!WLAN Repeater verstuurt geen push service-mails met verbindings- en gebruiksgegevens.

In dit geval wordt in het Event Log van de repeater één van de volgende foutmeldingen weergegeven:

• "E-mail delivery failed: SMTP server reports [...]"
  • "E-mail delivery failed: TCP error"
  • "Sending of an e-mail message failed. Reason: authentication error."
  • "Sending of an e-mail message failed. Reason: TCP error."

Oorzaak

• De SMTP-server van de e-mailprovider die in je hebt ingevoerd in de repeater, reageert niet op de verbindingsaanvraag van de repeater, bijvoorbeeld vanwege onjuiste accountgegevens of technische problemen bij je e-mailprovider.

1 Meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!WLAN Repeater installeren

2 Instellingen van het e-mailaccount aanpassen

Veel aanbieders beschermen hun e-mailaccounts met speciale beveiligingsmechanismen die het verzenden van de push service-mails kunnen verhinderen:

Instellingen van Google-account aanpassen

Instellingen van Microsoft-account aanpassen

Instellingen in Apple-account aanpassen

• Als je de twee-factor-authenticatie voor je Apple ID hebt ingeschakeld, genereer je een app-specifiek wachtwoord voor de FRITZ!Box en configureer je dit als wachtwoord voor de push service.

3 E-mailaccountgegevens voor push services invoeren

1. Klik op "System" in de gebruikersinterface van de FRITZ!WLAN Repeater.
  2. Klik in het menu "System" op "Push Service".
  3. Klik op de knop "Configure Push Service" of als deze niet beschikbaar is, op het tabblad "Sender".
  4. Voer je e-mailadres en het bijbehorende e-mailwachtwoord in.

Belangrijk:Het wachtwoord voor het e-mailaccount is niet hetzelfde wachtwoord als het wachtwoord voor toegang tot je persoonlijke klantgegevens.

5. Klik op "Account Information - Additional Settings".
    • Als je e-mailprovider een voorgeconfigureerde provider is, worden de volgende waarden automatisch toegevoegd.
  6. Voer in het tekstveld "E-mail user name" de gebruikersnaam van het e-mailaccount in.
  7. Voer bij "SMTP server" de SMTP-server in.
  8. Voer bij "Port" het poortnummer in waarover de server communiceert, bijvoorbeeld 587, als de server niet communiceert via poort 25. Je e-mailprovider kan je informatie geven over de benodigde gegevens voor de SMTP-server.
  9. Schakel de optie "This server supports a secure connection (SSL)" in, als de server deze verbinding ondersteunt.
  10. Klik op de knop "Next".
    • Er wordt een test-e-mail gestuurd aan het e-mailadres dat je hebt ingevoerd.

4 Contact opnemen met de provider

• Neem contact op met je e-mailprovider.