FRITZ!WLAN Repeater 450E Service - Knowledge Base

FRITZ!WLAN Repeater 450E Service

Pushservice-mails kunnen niet worden verstuurd

De FRITZ!WLAN Repeater kan geen push-servicemails met verbindings- en gebruiksgegevens sturen.

Een van de volgende foutmeldingen wordt weergegeven in het gebeurtenislogboek van de repeater:

• "E-mail delivery failed: SMTP server reports [...]"
  • "E-mail delivery failed: TCP error"
  • "Sending of an e-mail message failed. Reason: authentication error."
  • "Sending of an e-mail message failed. Reason: TCP error."

Oorzaak

• De SMTP-server die in je repeater is opgegeven voor je e-mailprovider, reageert niet op de verbindingsaanvraag van de repeater (bijvoorbeeld vanwege onjuiste accountgegevens of technische problemen bij je e-mailprovider).

1 Meest recente FRITZ!OS voor de FRITZ!WLAN Repeater installeren

2 Google-accountinstellingen aanpassen

De volgende stappen zijn alleen vereist als je een e-mailaccount van Google gebruikt voor de pushservice:

• Als je authenticatie in twee stappen hebt ingeschakeld voor je Google-account, genereer je een applicatiespecifiek wachtwoord voor de FRITZ!Box en gebruik je dit om in te loggen,
    • of, als je de traditionele verificatiemethode gebruikt:

3 E-mailaccountgegevens invoeren

1. Klik op "System" in de gebruikersinterface van de FRITZ!WLAN Repeater.
  2. Klik op "Push Service" in het menu "System".
  3. Klik op de tab "Sender".
  4. Klik op "Account Information - Additional Settings".
  5. Voer in het veld "E-mail user name" de gebruikersnaam voor het e-mailaccount in.
  6. Voer in het veld "SMTP server" de SMTP-server in.
  7. Voer in het veld "Port" de poort in die wordt gebruikt voor communicatie met de server (bijvoorbeeld 587 als de server geen gebruik maakt van poort 25, zie fig.).

Belangrijk:Je e-mailprovider kan je informatie geven over wat je moet invoeren als SMTP-server.

8. Schakel de optie "This server supports a secure connection (SSL)" in.

Fig.: Accountgegevens invoeren voor pushservice

9. Schakel de optie "Send a test e-mail to the given sender to make sure that the account data were entered correctly." in.
  10. Klik op "Apply" om de instellingen op te slaan.
    • Er wordt een test-e-mail gestuurd naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven.

4 Contact opnemen met je provider

• Neem contact op met je e-mailprovider.