FRITZ!WLAN Repeater DVB-C Service - Knowledge Base

FRITZ!WLAN Repeater DVB-C Service
Not your product?

"Power"-led van de FRITZ!WLAN Repeater brandt niet

De "Power"-led op de FRITZ!WLAN Repeater brandt niet, de repeater geeft geen gegevens meer door en de gebruikersinterface van de repeater kan niet meer worden geopend. Mogelijk treedt het probleem op na een update van FRITZ!OS.

Voer de hier beschreven maatregelen na elkaar uit. Controleer na elke maatregel of het probleem is opgelost.

1 Repeater opnieuw opstarten

1. Koppel de repeater los van de stroomvoorziening.
  2. Sluit de repeater na ca. 1 minuut opnieuw aan op de stroomvoorziening.

2 Fabrieksinstellingen van de repeater laden

1. Sluit de repeater aan op de stroomvoorziening.
  2. Wacht minstens 1 minuut tot de repeater opnieuw is opgestart.
  3. Houd de "WPS"-knop minimaal gedurende 15 seconden ingedrukt, tot alle leds tegelijk knipperen.

3 Repeater terugzetten

1. Zet de FRITZ!WLAN Repeater terug met behulp van het herstelprogramma.