FRITZ!WLAN Stick AC 430 MU-MIMO Service - Knowledge Base

FRITZ!WLAN Stick AC 430 MU-MIMO Service

Geavanceerde weergave van de gebruikersinterface inschakelen

Sommige instellingen zijn verborgen in de standaard weergave van de FRITZ!Box-gebruikersinterface, omdat deze alleen in speciale gevallen nodig zijn. Als je alle instellingen van de FRITZ!Box wilt zien, schakel je de "Advanced view" van de gebruikersinterface in.

Geavanceerde weergave inschakelen

De procedure is afhankelijk van de geïnstalleerde FRITZ!OS-versie:

FRITZ!OS 6.50 of nieuwer

1. Open de gebruikersinterface van de FRITZ!Box.
  2. Klik rechts boven aan de rand van de gebruikersinterface op de drie punten.
  3. Klik op de aan/uit-knop om de geavanceerde weergave in te schakelen.

Afb.: Geavanceerde weergave inschakelen

• De geavanceerde weergave is ingeschakeld wanneer de aan/uit-knop groen is. .

FRITZ!OS ouder dan 6.50

1. Open de gebruikersinterface van de FRITZ!Box.
  2. Klik op "View: Standard" in de onderste sectie van de gebruikersinterface.
    • Afb.: Geavanceerde weergave inschakelen

• De geavanceerde weergave is ingeschakeld als wordt weergegeven.