FRITZ!WLAN Stick AC 430 MU-MIMO Service - Knowledge Base

FRITZ!WLAN Stick AC 430 MU-MIMO Service

Computer voor het automatisch laten toewijzen van IP-instellingen (DHCP) configureren

Om met de FRITZ!Box te kunnen communiceren heeft de computer met de FRITZ!WLAN Stick speciale IP-instellingen nodig, die automatisch worden toegewezen door de DHCP-server (Dynamic Host Configuration Protocol) van de FRITZ!Box. Hiervoor moet de computer zijn geconfigureerd voor het automatisch laten toewijzen van de IP-instellingen (DHCP-client).

Windows 10

1. Klik in de taakbalk van Windows op "Start" en vervolgens op "Instellingen" .
  2. Klik in het menu "Instellingen" op "Netwerk en internet".
  3. Klik in de sectie "Netwerkinstellingen wijzigen" op "Adapteropties wijzigen".
  4. Klik in de menubalk bij de knop (Weergave wijzigen) op de pijl en selecteer "Details".
  5. Klik met de rechtermuisknop onder "Apparaatnaam" op de verbinding waarmee de FRITZ!WLAN Stick wordt weergegeven.
  6. Klik op "Eigenschappen".
  7. Selecteer "Internet Protocol versie 4 (TCP/IPv4)".
  8. Klik op "Eigenschappen".
  9. Schakel de opties "Automatisch een IP-adres laten toewijzen" en "Automatisch een DNS-serveradres laten toewijzen" in.
  10. Klik op "OK" om de instellingen op te slaan.

Windows 8

1. Druk de toetscombinatie Windows-toets + X in en klik op "Configuratiescherm" in het contextmenu.
  2. Selecteer rechtsboven onder "Weergeven op:" de optie "Categorie" ().
  3. Klik op "Netwerk en internet" en dan op "Netwerkcentrum".
  4. Klik op "Adapterinstellingen wijzigen".
  5. Klik in de menubalk bij de knop (Weergave wijzigen) op de pijl en selecteer "Details".
  6. Klik met de rechtermuisknop onder "Apparaatnaam" op de verbinding waarmee de FRITZ!WLAN Stick wordt weergegeven.
  7. Klik op "Eigenschappen".
  8. Selecteer "Internet Protocol versie 4 (TCP/IPv4)".
  9. Klik op "Eigenschappen".
  10. Schakel de opties "Automatisch een IP-adres laten toewijzen" en "Automatisch een DNS-serveradres laten toewijzen" in.
  11. Klik op "OK" om de instellingen op te slaan.

Windows 7

1. Klik in Windows op "Start" en vervolgens op "Configuratiescherm".
  2. Selecteer rechtsboven onder "Weergeven op:" de optie "Categorie" ().
  3. Klik op "Netwerk en internet" en dan op "Netwerkcentrum".
  4. Klik op "Adapterinstellingen wijzigen".
  5. Klik in de menubalk op de pijl naast de knop "Weergave wijzigen" en selecteer "Details".
  6. Klik met de rechtermuisknop onder "Apparaatnaam" op de verbinding waarmee de FRITZ!WLAN Stick wordt weergegeven.
  7. Klik op "Eigenschappen".
  8. Selecteer "Internet Protocol versie 4 (TCP/IPv4)".
  9. Klik op "Eigenschappen".
  10. Schakel de opties "Automatisch een IP-adres laten toewijzen" en "Automatisch een DNS-serveradres laten toewijzen" in.
  11. Klik op "OK" om de instellingen op te slaan.