FRITZ!WLAN Stick AC 430 Service - Knowledge Base

FRITZ!WLAN Stick AC 430 Service
This document is also available for the following products:

FRITZ!WLAN Stick installeren

Als je de FRITZ!WLAN Stick in de USB-poort van de computer steekt, wordt de driversoftware automatisch geïnstalleerd. Deze driversoftware integreert de FRITZ!WLAN Stick in het besturingssysteem van je computer en levert een verbindingsmonitor voor de draadloze verbinding (WiFi).

Voorwaarden / Beperkingen

• Op de computer is Windows 10, Windows 8 of Windows 7, (64-/32-bits) geïnstalleerd.

1 Meest recente driver downloaden

1. Open in een webbrowser onze downloadsectie.
  2. Selecteer de productgroep "FRITZ!WLAN" en vervolgens je product.
  3. Download de meest recente driver voor je FRITZ!WLAN Stick.

2 FRITZ!WLAN Stick op de computer aansluiten

• Plaats de FRITZ!WLAN Stick in een USB-poort van de computer.

Windows herkent de FRITZ!WLAN Stick automatisch. Dit proces kan enige tijd duren.

3 Driver installeren

Nadat Windows de FRITZ!WLAN Stick heeft herkend, start de installatie van de driver automatisch:

Als je geen problemen ondervindt met de installatieprocedure en het bericht "Installation of ... was successful" wordt weergegeven nadat de installatie is voltooid:

• Klik op "Close".

Als het venster "CD drive [...]: FRITZ!WLAN USB Stick ..." wordt weergegeven:

• Klik op "AVM FRITZ!WLAN USB Stick ... Installation" en volg de instructies.

4 Meest recente driver installeren

• Dubbelklik op het bestand "avm_fritz!wlan_usb_stick....exe" en volg de instructies.

De FRITZ!WLAN Stick is nu geïnstalleerd en de draadloze verbinding met de draadloze router kan worden geconfigureerd.