FRITZ!WLAN Stick N v2 Service - Knowledge Base

FRITZ!WLAN Stick N v2 Service

De FRITZ!WLAN-besturingssoftware ontbreekt

Na installatie van je FRITZ!WLAN Stick ontbreekt de FRITZ!WLAN-besturingssoftware, hoewel deze wel wordt vermeld in het bijbehorende boekje.

1 De verkeerde gebruiksaanwijzing is meegeleverd in het pakket

De gebruiksaanwijzing voor de FRITZ!WLAN Stick v2 is ten onrechte meegeleverd bij sommige exemplaren van de FRITZ!WLAN Stick N v2. In de gebruiksaanwijzing wordt beschreven hoe je de FRITZ!WLAN-besturingssoftware gebruikt om een draadloze verbinding tot stand te brengen met je draadloze router (bijvoorbeeld een FRITZ!Box). Je hebt FRITZ!WLAN echter niet nodig voor je FRITZ!WLAN Stick N v2.

Opmerking:Je kunt de juiste handleiding downloaden van onze servicesectie. Je vindt daar instructies over het gebruik van Windows Wireless-service om een draadloze verbinding tot stand te brengen met de draadloze router.