FRITZ!WLAN Stick N v2 Service - Knowledge Base

FRITZ!WLAN Stick N v2 Service
This document is also available for the following products:

FRITZ!WLAN Stick verwijderen

Het stuurprogramma van de FRITZ!WLAN Stick integreert je FRITZ!WLAN Stick in het besturingssysteem van je computer zodra je je FRITZ!WLAN Stick verbindt met de computer. Als je het stuurprogramma weer wilt verwijderen van de computer, raden we je aan het nieuwste stuurprogramma van onze website te gebruiken om het stuurprogramma van de FRITZ!WLAN Stick te verwijderen. Als je op dat moment het nieuwste stuurprogramma niet kunt downloaden van onze website, kun je ook Windows Apparaatbeheer gebruiken om het stuurprogramma te verwijderen.

1 Nieuwste stuurprogramma gebruiken voor het verwijderen

1. Download het nieuwste FRITZ!WLAN Stick-stuurprogramma van onze sectie voor downloads.
  2. Voer het gedownloade bestand "avm_fritz!wlan_usb_stick....exe" uit (dubbelklik bijvoorbeeld op het bestand in Windows Verkenner).
  3. Klik op "Yes" en "Next" en wacht tot het venster "Welcome to the Windows setup for the AVM FRITZ!WLAN USB Stick" verschijnt.
  4. Klik op "Continue" en selecteer "Removal" in het volgende venster. Als je "Removal" niet kunt selecteren, is het stuurprogramma nog niet geïnstalleerd. Klik in dit geval op "Cancel".

Fig.: Nieuwste stuurprogramma gebruiken voor het verwijderen van de FRITZ!WLAN Stick

5. Bevestig met "Next".

2 Windows Apparaatbeheer gebruiken voor het verwijderen

1. Open Windows Apparaatbeheer:
    1. Druk tegelijkertijd op de Windows-toets en de pauzetoets op het toetsenbord.
    2. Klik op "Device Manager".
  2. Open de apparaatklasse "Network adapters".
  3. Klik met de rechtermuisknop op "AVM FRITZ!WLAN USB Stick" en selecteer "Uninstall".

Fig.: Apparaatbeheer gebruiken om de FRITZ!WLAN Stick te verwijderen

4. Volg de instructies.