FRITZ!WLAN Stick N v2 Service - Knowledge Base

FRITZ!WLAN Stick N v2 Service
This document is also available for the following products:

Computer loopt vast tijdens de installatie of het gebruik van de FRITZ!WLAN Stick

Je computer loopt vast tijdens de installatie van de besturingssoftware of het gebruik van de FRITZ!WLAN Stick en de computer reageert niet meer.

Voer de hier beschreven stappen na elkaar uit. Controleer na elke stap of het probleem is opgelost.

1 Meest recente stuurprogramma voor de FRITZ!WLAN Stick installeren

2 FRITZ!WLAN Stick zonder USB-hub aansluiten

De volgende stap is alleen noodzakelijk als je FRITZ!WLAN Stick niet rechtstreeks hebt aangesloten op de USB-poort van de computer, maar op een USB-hub:

Opmerking:De FRITZ!WLAN Stick kan worden gebruikt met diverse USB-hubs die minimaal USB 1.1 ondersteunen. AVM kan echter niet garanderen dat USB-hubs correct werken.

1. Verwijder de USB-hub bij wijze van test uit de computer.
  2. Sluit de FRITZ!WLAN Stick rechtstreeks aan op de USB-poort van je computer.

3 Meest recente stuurprogramma's installeren voor de chipset van het moederbord

• Installeer op de computer de nieuwste stuurprogramma's voor de chipset van het moederbord (de chipset is een deel van het moederbord waarop computeronderdelen worden aangesloten).

Opmerking:De meest recente stuurprogramma's vind je op de downloadpagina van de fabrikant van het moederbord of de chipset.

4 Testen op een andere computer

• Installeer de FRITZ!WLAN Stick op een andere computer en controleer of dezelfde fout ook optreedt op die computer:
    • Als het probleem niet optreedt met de andere computer, dan wordt het probleem veroorzaakt door je computer.
      • Neem contact op met de fabrikant van de computer.