FRITZ!WLAN Stick N v2 Service - Knowledge Base

FRITZ!WLAN Stick N v2 Service
This document is also available for the following products:

Computer loopt vast tijdens de installatie of het gebruik van de FRITZ!WLAN Stick

De computer loopt vast tijdens de installatie van de driversoftware of het gebruik van de FRITZ!WLAN Stick en reageert niet meer.

Voer de hier beschreven maatregelen na elkaar uit. Controleer na elke maatregel of het probleem is opgelost.

1 Meest recente driver voor de FRITZ!WLAN Stick installeren

2 FRITZ!WLAN Stick zonder USB-hub aansluiten

De volgende stap is alleen noodzakelijk als je FRITZ!WLAN Stick niet rechtstreeks hebt aangesloten op de USB-poort van de computer, maar op een USB-hub (USB-splitter):

Opmerking:De FRITZ!WLAN Stick kan worden gebruikt met diverse USB-hubs die minimaal USB 1.1 ondersteunen. AVM kan echter niet garanderen dat USB-hubs correct werken.

1. Koppel de USB-hub bij wijze van test los van de computer.
  2. Sluit de FRITZ!WLAN Stick rechtstreeks aan op de USB-poort van je computer.

3 Meest recente drivers voor de chipset van het moederbord installeren

• Installeer op de computer de nieuwste drivers voor de chipset van het moederbord (de chipset is een onderdeel van het moederbord waarop componenten van de computer zijn gemonteerd of aangesloten).

Opmerking:De meest recente drivers vind je in de downloadsectie van de fabrikant van het moederbord of de chipset.

4 Testen op een andere computer

1. Installeer de FRITZ!WLAN Stick op een andere computer en controleer of dezelfde fout daar ook optreedt.
  2. Als het probleem niet optreedt met de andere computer, neem dan contact op met de fabrikant van de computer waarbij de fout optreedt. Er zit geen fout in de FRITZ!WLAN Stick.