Energiebesparingsfunctie voor USB-harde schijven inschakelen

USB-harde schijven die zijn aangesloten op de FRITZ!Box, kunnen naar de energiebesparingsmodus (Standby) worden geschakeld also deze niet actief zijn.

Voorwaarden / beperkingen

• De USB-harde schijf moet de energiebesparingsmodus ondersteunen
  • De functie USB Remote Connection is niet ingeschakeld voor USB-opslagmedia (in de gebruikersinterface onder "Home Network > USB Devices > USB remote connection").

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

Energiebesparingsfunctie in FRITZ!Box inschakelen

1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box op "Home Network".
  2. Klik in het menu "Home Network" op "USB Devices".
  3. Klik op het tabblad "USB Settings".
  4. Schakel de optie "Energy-saving function enabled" in.
  5. Selecteer in de vervolgkeuzelijst hoeveel minuten de USB-harde schijf inactief kan blijven voordat de energiebesparingsmodus wordt ingeschakeld (bijvoorbeeld 10 minuten).
  6. Klik op "Apply" om de instellingen op te slaan.

De USB-harde schijf schakelt nu na de door jou ingestelde tijd over naar de energiebesparingsmodus.