Maximaal aantal gelijktijdige VPN-verbindingen met FRITZ!Box

In de FRITZ!Box kun je maximaal twaalf VPN-verbindingen (Virtual Private Network) configureren. Of dit verbindingen zijn met andere FRITZ!Boxen, een bedrijfs-VPN is of toegang op afstand voor gebruikers, maakt niet uit.

Hoeveel van deze VPN-verbindingen tegelijk kunnen worden gebruikt, hangt af van de snelheid en het gebruik van de internetverbinding.

Belangrijk:Als er meer dan twaalf VPN-verbindingen worden gebruikt kunnen er problemen ontstaan met de stabiliteit van de verbindingen en de weergave ervan in de gebruikersinterface. AVM ondersteunt alleen FRITZ!Boxen waarin maximaal twaalf VPN-verbindingen zijn geconfigureerd.