Antwoordapparaat reageert op oproepen hoewel het is uitgeschakeld

Hoewel er in de FRITZ!Box geen antwoordapparaat is geconfigureerd of alle antwoordapparaten zijn uitgeschakeld, worden inkomende oproepen beantwoord door een antwoordapparaat.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

1 Oproeplijst van de FRITZ!Box controleren

1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box op "Telephony".
  2. Klik in het menu "Telephony" op "Calls".
  3. Controleer of de oproepen waarop het antwoordapparaat heeft gereageerd, worden weergegeven met een blauwe of rode telefoonhoorn.
  4. Als de telefoonhoorn roodis, is het antwoordapparaat niet aangesloten op de FRITZ!Box. Mogelijk heeft de mailbox van je telefoonprovider de oproep aangenomen. Een oplossing is daarom in zulke gevallen alleen bij het andere apparaat of de telefoonprovider mogelijk.
    • Als de telefoonhoorn blauw is, heeft een antwoordapparaat van de FRITZ!Box of een een ander apparaat dat is aangesloten op de FRITZ!Box de oproep aangenomen, bijvoorbeeld een telefoon met antwoordapparaat.
      1. Kijk in de kolom "Telephony Device" voor de naam van het apparaat.
      2. Als dit het geïntegreerde antwoordapparaat van de FRITZ!Box is, ga dan verder met de volgende maatregel.
        • Als dit geen antwoordapparaat van de FRITZ!Box is, configureer dan het apparaat correct. Een oplossing door de FRITZ!Box is niet mogelijk. Hoe het apparaat is verbonden met de FRITZ!Box kun je zien onder "Telephony > Telephony Devices".

2 Beluisteren op afstand bij antwoordapparaat uitschakelen

1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box op "Telephony".
  2. Klik in het menu "Telephony" op "Answering machine".
  3. Als er een antwoordapparaat is geconfigureerd:
    1. Klik op de knop "Settings".
    2. Klik op "Additional Settings".
    3. Schakel het beluisteren op afstand in en voer "0000" in als pincode.
    4. Klik op "OK" om de instellingen op te slaan.
    5. Herhaal de stappen a. - d. voor alle geconfigureerde antwoordapparaten.
    • Als er geen antwoordapparaat is geconfigureerd:
      1. Klik op de link "Configure answering machine".
      2. Configureer een antwoordapparaat met behulp van de wizard.

Opmerking:Het maakt niet uit welke instelling je selecteert voor bedrijfsmodus, wachttijd voor de begroeting, duur van de opname en telefoonnummer, omdat het antwoordapparaat vervolgens wordt uitgeschakeld.

3. Klik op de knop "Settings".
      4. Klik op "Additional Settings".
      5. Schakel het beluisteren op afstand in en voer "0000" in als pincode.
      6. Klik op "OK" om de instellingen op te slaan.
      7. Gebruik de aan-uitschakelaar om het antwoordapparaat uit te schakelen.