Telefoonboek van de FRITZ!Box opslaan en herstellen

Je kunt het telefoonboek van de FRITZ!Box opslaan via de gebruikersinterface. Met behulp van een back-up kun je je telefoonboek altijd herstellen, zodat je bent beschermd tegen verlies van gegevens. Bovendien kun je het telefoonboek overzetten van de ene FRITZ!Box naar de andere, bijvoorbeeld als je overstapt op een ander model FRITZ!Box.

1 Back-up van het telefoonboek maken

1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box op "Telephony".
  2. Klik in het menu "Telephony" op "Telephone Book".
  3. Klik op de knop "Save" en sla het telefoonboek als XML-document op de computer op.

2 Telefoonboek herstellen

1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box op "Telephony".
  2. Klik in het menu "Telephony" op "Telephone Book".
  3. Klik op de knop "Restore". Tijdens het herstellen worden alle telefoonboekvermeldingen overschreven.
  4. Selecteer via de knop "Bladeren..." het bestand (*XML) waarin het telefoonboek is opgeslagen.
  5. Klik op de knop "Restore Telephone Book".