Tijdschakeling voor het Wi-Fi-netwerk van de FRITZ!Box configureren

Door middel van tijdschakeling kun je het Wi-Fi-netwerk van de FRITZ!Box op vastgestelde tijden automatisch in- en uitschakelen. In het FRITZ! Mesh-netwerk geeft de FRITZ!Box (Mesh Master) de instellingen van de tijdschakeling door aan alle Mesh Repeaters (bijvoorbeeld FRITZ!Repeater) en zorgt er zo voor dat bijvoorbeeld 's nachts het Wi-Fi-netwerk in het hele Mesh-netwerk wordt uitgeschakeld.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

1 Tijdschakeling Wi-Fi-netwerk configureren

1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box op "Wi-Fi" ("Wireless").
  2. Klik in het menu "Wi-Fi" ("Wireless") op "Schedule".
  3. Schakel de optie "Use schedule for wireless radio network" in en bepaal wanneer het Wi-Fi-netwerk moet worden uitgeschakeld.

Opmerking:Meer informatie over de instelmogelijkheden vind je in de oline-help van de FRITZ!Box, die je kunt openen met behulp van het pictogram "Help".

4. Klik op "Apply" om de instellingen op te slaan.

Nu is de tijdschakeling voor het Wi-Fi-netwerk ingeschakeld.

Opmerking:Je kunt het Wi-Fi-netwerk onafhankelijk van de tijdschakeling elk moment weer inschakelen door kort op de WLAN-toets te drukken.