Gebruikersinterface van de FRITZ!Repeater openen

Je wilt toegang krijgen tot de FRITZ!Repeater, maar weet niet hoe je je kunt aanmelden? ✔ Met http://fritz.repeater open je de gebruikersinterface.

Op alle computers, smartphones of tablets in het thuisnetwerk kun je de gebruikersinterface van je FRITZ!Repeater eenvoudig openen via het Mesh-overzicht van je FRITZ!Box onder "Home Network > Mesh". Voer hiervoor het adres http://fritz.box in de webbrowser in. In de gebruikersinterface kun je alle functies configureren en krijg je gedetailleerde informatie over het product, je aansluiting en je verbindingen.

Door op de apparaatnaam te klikken wordt de gebruikersinterface van de FRITZ!Repeater geopend

Let op:

• Om de gebruikersinterface van je FRITZ!Repeater via het Mesh-netwerk te kunnen openen, moet de FRITZ!Repeater zijn verbonden met je FRITZ!Box.
  • Wanneer je de FRITZ!Repeater nog niet met je FRITZ!Box hebt verbonden of de FRITZ!Repeater met een andere router gebruikt, kun je de gebruikersinterface of via http://fritz.repeater openen of via het IP-adres (in de fabrieksinstellingen http://192.168.178.2).
Volledige adres invoeren in de adresbalk
  • Voer altijd het volledige adres http://fritz.repeater in. Als je het adres bijvoorbeeld invoert zonder "http://", kan het voorkomen dat de webbrowser een zoekopdracht uitvoert op internet en niet de gebruikersinterface opent.