Supportgegevens genereren

Voor het behandelen van je aanvraag hebben we de supportgegevens van je FRITZ!Box nodig. Genereer de supportgegevens met een computer, Androidsmartphone of -tablet indien mogelijk op het moment dat het probleem optreedt, of meteen daarna.

Start vóórdat je de supportgegevens genereert niet opnieuw op door bijvoorbeeld de stroomvoorziening te onderbreken. Met een iPhone of iPad kun je de supportgegevens niet genereren, omdat iOS-apparaten de gegevens onvolledig opslaan.

Opmerking:De supportgegevens worden uitsluitend gebruikt om je aanvraag te behandelen en worden niet doorgegeven aan derden. De supportgegevens worden uiterlijk na afronding van je aanvraag gewist.

1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box linksonder op "Contents" en vervolgens onderaan op "FRITZ!Box Support".

Afb.: Links "Contents" en "FRITZ!Box Support" in gebruikersinterface

2. Klik op de knop "Generate Support Data".
  3. Selecteer de optie "Bestand opslaan" en sla de supportgegevens op als TXT-bestand. Het opslaan kan enkele minuten in beslag nemen. Wijzig niet de naam en de indeling van het bestand.