Geavanceerde weergave van de gebruikersinterface activeren

De FRITZ!Box 4020, 4040 en FRITZ!Box 4060 hebben maar één weergave waarin alle instellingen worden weergegeven. Andere FRITZ!Box-modellen beschikken over een geavanceerde weergave waarin extra instellingen worden weergegeven voor de gevorderde gebruiker. Hoe je deze weergave kunt wijzigen, is afhankelijk van de geïnstalleerde FRITZ!OS-versie.

FRITZ!OS 6.50 of nieuwer

1. Open de gebruikersinterface van de FRITZ!Box.
  2. Klik rechtsboven aan de rand van de gebruikersinterface op de menuknop met drie puntjes .
  3. Klik op de aan-uitschakelaar om de geavanceerde weergave in te schakelen.

Afb.: Geavanceerde weergave inschakelen

• De geavanceerde weergave is ingeschakeld wanneer de aan/uit-knop groen is. .

FRITZ!OS ouder dan 6.50

1. Open de gebruikersinterface van de FRITZ!Box.
  2. Klik op "View: Standard" in de onderste sectie van de gebruikersinterface.
    • Afb.: Geavanceerde weergave inschakelen

• De geavanceerde weergave is ingeschakeld als wordt weergegeven.