Afdrukken via USB-printer die is aangesloten op FRITZ!Box niet mogelijk

Een USB-printer die is aangesloten op de FRITZ!Box reageert niet op printopdrachten vanaf een computer in het FRITZ!Box-thuisnetwerk.

Configuratie van printer controleren en corrigeren

Controleer de configuratie van de printer en corrigeer deze indien nodig. De noodzakelijke stappen zijn afhankelijk van hoe de printer is geconfigureerd:

1. Als je de printer hebt geconfigureerd als netwerkprinter, voer je de stappen uit in de handleiding USB-printer drukt niet af niet bij gebruik als netwerkprinter.
  2. Als je de printer hebt geconfigureerd met het programma FRITZ!Box USB remote connection, voer je de stappen uit in de handleiding USB-printer drukt niet af wanneer deze wordt gebruikt met USB Remote Connection.
  3. Als je niet zeker weet hoe je de printer hebt geconfigureerd, configureer je de op de FRITZ!Box aangesloten printer opnieuw.