FRITZ!Box meldt "Het bijwerken is niet geslaagd" ("De actualisering is mislukt") bij het telefoonboek

Het telefoonboek van een e-mailaccount (onlinetelefoonboek) kan niet worden toegevoegd. Bij het synchroniseren van het telefoonboek verschijnt een van de volgende foutmeldingen:

• "Het bijwerken is niet geslaagd. Controleer de gebruikersgegevens. (13, 14, 17)"
  • "Het online telefoonboek kon niet worden bijgewerkt."

Voer de hier beschreven stappen achterelkaar uit. Controleer na elke stap of het probleem is opgelost.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

1 Meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box installeren

1. Installeer op de FRITZ!Box het meest recente FRITZ!OS.

2 Telefoonboek bevat geen telefoonnummers

De FRITZ!Box importeert uitsluitend telefoonboekvermeldingen die een telefoonnummer bevatten. Telefoonboeken die alleen e-mailadressen bevatten, worden niet geïmporteerd en moeten dus ten minste één vermelding met een telefoonnummer bevatten.

3 Telefoonboek bevat te veel vermeldingen

In het telefoonboek kunnen maximaal 1000 telefoonboekvermeldingen worden opgenomen. Bij gebruik van Google Contactpersonen worden de contactgroepen "Mijn contacten" en "Andere contacten" gesynchroniseerd. Het totale aantal vermeldingen van beide groepen mag daarom niet meer dan 1000 bedragen.

4 Telefoonboek verwijderen en opnieuw configureren

Telefoonboek verwijderen

1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box op "Telefonie".
  2. Klik in het menu "Telefonie" op "Telefoonboek".
  3. Ga naar het telefoonboek van je e-mailaccount.
  4. Klik op de knop (Verwijderen) en vervolgens op "OK".Klik op de knop (Verwijderen) en vervolgens op "OK".

FRITZ!Box opnieuw opstarten

1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box op "Systeem".
  2. Klik in het menu "Systeem" op "Back-up".
  3. Klik op het tabblad "Opnieuw opstarten" ("Herstart").
  4. Klik op de knop "Opnieuw opstarten".

Telefoonboek opnieuw configureren

5 Contact opnemen met provider

Als je het telefoonboek nog steeds niet kunt toevoegen, zijn je accountgegevens onjuist ingevoerd of is er een storing:

1. Neem contact op met je e-mailprovider.