Aanbevelen:
Naar de Knowledge Base

Onjuiste datum- en tijdinformatie in oproeplijst

De datum- en tijdinformatie in de oproeplijst van de FRITZ!Box is onjuist. De telefoongesprekken werden op andere dagen en op andere tijdstippen gevoerd dan aangegeven in de oproeplijst.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

Voer de hier beschreven maatregelen na elkaar uit. Controleer na elke maatregel of het probleem is opgelost.

1 FRITZ!Box opnieuw opstarten

  1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box op "System".
  2. Klik in het menu "System" op "Backup".
  3. Klik op het tabblad "Restart".
  4. Klik op de knop "Restart".

2 Land van gebruik configureren

  1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box op "System".
  2. Klik in het menu "System" op "Region and Language".
  3. Klik op het tabblad "Regional Options".
  4. Selecteer in de vervolgkeuzelijst het land waar de FRITZ!Box in gebruik wordt genomen. Als het land niet wordt weergegeven, selecteer dan "Other country".

    Belangrijk:Door wijziging van de de regionale opties worden de telefonie-instellingen (bijvoorbeeld telefoonapparaten, doorschakelingen, kiesregels) teruggezet en moeten opnieuw worden geconfigureerd.

  5. Klik op "Apply" om de instellingen op te slaan.

3 Tijdserver configureren

  1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box op "Home Network".
  2. Klik in het menu "Home Network" op "Network".
  3. Klik op het tabblad "Network Settings".
  4. Voer in de sectie "Time Synchronization" de NTP-tijdserver op internet in, waarmee de FRITZ!Box de tijd moet synchroniseren. Als de sectie niet wordt weergegeven, schakel dan eerst de geavanceerde weergave in.

    Opmerking:De standaard ingevoerde NTP-tijdserver 0.europe.pool.ntp.org hoeft doorgaans niet te worden gewijzigd. Een lijst met alternatieve tijdservers vind je hier.

  5. Schakel de optie "Making FRITZ!Box available as a time server in the home network" in.
  6. Klik op "Apply" om de instellingen op te slaan.