Verbruiksgegevens van de FRITZ!DECT-contactdoos opslaan en resetten

De verbruiksgegevens van de schakelbare contactdoos, bijvoorbeeld FRITZ!DECT 200, kun je volledig wissen. Zo voorkom je dat de verbruiksgegevens van een nieuw apparaat niet worden vervalst door de gegevens van het oude apparaat wanneer je een nieuw apparaat aansluit. Desgewenst kunnen de gegevens van het oude apparaat éérst worden opgeslagen in een CSV-bestand.

1. Klik in de FRITZ!Box-gebruikersinterface op "Smart Home".
  2. Klik in het menu "Smart Home" op "Device Management".
  3. Schakel in de vervolgkeuzelijst de optie "Sockets" in.
  4. Klik bij het betreffende apparaat op de knop (Bewerken).
  5. Klik op het tabblad "Energy Display" en vervolgens op het tabblad "Total consumption (kWh)".
  6. Als je de verbruiksgegevens wilt opslaan, klik dan op de knop "Save" en sla de verbruiksgegevens als CSV-bestand op de computer op.
  7. Als je de verbruiksgegevens wilt terugzetten, klik dan in de sectie "Resetting consumption data" op de knop "reset".