Draadloos netwerk schakelt zichzelf automatisch in en/of uit

Het draadloze netwerk (WiFi) van de FRITZ!Box schakelt zichzelf automatisch in en/of uit.

1 Tijdschakeling voor draadloos netwerk uitschakelen

Mogelijk is er een tijdschakeling voor het draadloze netwerk geconfigureerd. Als je niet wilt dat het draadloze netwerk wordt in- of uitgeschakeld door de tijdschakeling, schakel deze dan weer uit:

1. Klik op "Wireless" ("WLAN") in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "Wireless ("WLAN")" op "Schedule".
  3. Schakel de optie "Use schedule for wireless radio network" uit.