Bellers horen geen ingesprektoon als er al wordt gebeld via de FRITZ!Box

Bellers horen niet de ingesprektoon, maar de wektoon als er al wordt gebeld via de FRITZ!Box. Daardoor denkt de beller dat de lijn vrij is.

Voer de hier beschreven stappen achterelkaar uit. Controleer na elke stap of het probleem is opgelost.

1 Functie wordt niet ondersteund bij IP-telefoons en telefoons die zijn aangemeld bij de Mesh Repeater.

De functie "Oproep weigeren indien in gesprek (Busy on busy)" wordt niet ondersteund bij het bellen met IP-telefoons (bijvoorbeeld FRITZ!App Fon) en telefoons die zijn aangemeld bij een Mesh Repeater. Als de oproep met een IP-telefoon of een telefoon die is aangemeld bij een Mesh Repeaterwordt gevoerd, is het dus niet mogelijk om een ingesprektoon door te geven aan een andere beller.

2 FRITZ!Box configureren

1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box op "Telefonie".
  2. Klik in het menu "Telefonie" op "Telefoonapparaten" ("Randapparatuur").
  3. Klik bij de telefoon in kwestie op de knop (Bewerken).
  4. Klik op het tabblad "Kenmerken van het telefoonapparaat".
  5. Schakel de optie "Oproep afwijzen indien in gesprek (busy on busy)" ("Oproep afwijzen bij bezet (busy on busy") in.
  6. Schakel de optie "Aankloppen" uit.
  7. Klik op "Toepassen" om de instellingen op te slaan.