Vanaf internet toegang tot FRITZ!-producten in het thuisnetwerk

Vanaf het internet heb je met de MyFRITZ!App voor Android gemakkelijk toegang tot alle FRITZ!-producten in je thuisnetwerk, ongeacht of dit een extra FRITZ!Box, FRITZ!Repeater of FRITZ!Powerline-adapter is. Installeer de MyFRITZ!App voor Android op je smartphone of tablet, meld je aan bij je FRITZ!Box en configureer in de instellingen van de app de VPN-verbinding in slechts één klik. Vervolgens kun je in de MyFRITZ!App onder "Home network" een VPN-verbinding met je FRITZ!Box tot stand brengen en de gebruikersinterface van andere FRITZ!-producten openen.

Als alternatief kun je ook een VPN-verbinding tot stand brengen met je FRITZ!Box, op Windows-computers bijvoorbeeld met het programma FRITZ!VPN, en via het Mesh-overzicht van de FRITZ!Box-gebruikersinterface toegang krijgen tot je FRITZ!-producten.

Afb.: Toegang tot FRITZ!-producten met eigen gebruikersinterface in MyFRITZ!App