MyFRITZ!-account in meerdere FRITZ!Box-apparaten configureren

Je kunt je MyFRITZ!-account in meerdere FRITZ!Boxen configureren. Hiervoor kun je gewoon het e-mailadres dat je hebt gebruikt voor de registratie bij MyFRITZ!Net, ook invoeren bij de andere FRITZ!Boxen. Vervolgens kun je de verdere instellingen configureren zoals wordt uitgelegd in de handleiding MyFRITZ!-account aanmaken en in FRITZ!Box configureren.

FRITZ!Boxen die zijn geconfigureerd als Mesh Repeater hoef je niet aan te melden bij MyFRITZ!Net. Deze FRITZ!Boxen worden automatisch aangemeld bij je MyFRITZ!-account als je MyFRITZ! in de Mesh Master configureert.

De FRITZ!Boxen die zijn verbonden met je MyFRITZ!-account worden weergegeven in het apparaatoverzicht op myfritz.net. Hier vind je informatie over elke FRITZ!Box en over de FRITZ!-apparaten die zijn aangemeld bij deze FRITZ!Boxen. Bovendien heb je hier toegang tot de FRITZ!Boxen die bereikbaar zijn vanuit het internet. Apparaten die zijn geconfigureerd als Mesh Repeater zijn toegankelijk via MyFRITZ!App of een WireGuard-verbinding.

Belangrijk:Gebruik om beveiligingsredenen in alle FRITZ!Boxen verschillende wachtwoorden voor de FRITZ!Box-gebruikers. Neem ook onze beveiligingstips voor MyFRITZ! in acht.

MyFRITZ!-apparaatoverzicht op myfritz.net