Netwerkapparaat in de gebruikersinterface wissen

In de gebruikersinterface worden alle computers, smartphones en andere netwerkapparaten vermeld, die al eens waren verbonden met de FRITZ!Box. Als je een bepaald apparaat niet meer hebt of dit slechts kort met de FRITZ!Box had verbonden, kun je het apparaat uit de lijst verwijderen.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

Apparaat in de gebruikersinterface wissen

1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box op "Home Network".
  2. Klik in het menu "Home Network" op "Home Network Overview".
  3. Klik op het tabblad "Network Connections".
  4. Klik in de lijst met netwerkapparaten naast het apparaat dat moet worden verwijderd op de knop (Verwijderen).

Opmerking:Je kunt ook met de knop "Verwijderen" onderaan de lijst met netwerkapparaten alle ongebruikte netwerkapparaten verwijderen waarvoor in de FRITZ!Box geen individuele instellingen zijn geconfigureerd.