Installatie start niet via de link "USB Remote Connection software"

Het is niet mogelijk om het programma FRITZ!Box USB Remote Connection te installeren via de link "USB Remote Connection software" in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box.

Oorzaak

• De instellingen van de webbrowser verhinderen dat een pop-upvenster waarmee de installatie van het programma wordt gestart, automatisch wordt geopend.

Instellingen webbrowser aanpassen

Als je Google Chrome of Mozilla Firefox gebruikt, configureer dan in de pop-upblocker van de webbrowser een uitzondering voor de FRITZ!Box:

• Google Chrome
    1. Klik rechts naast de adresbalk van Chrome op de knop (Google Chrome aanpassen en beheren).
    2. Klik op "Instellingen" en vervolgens op "Extensies".
    3. Klik op "Opties" bij de pop-upblocker die je gebruikt.
    4. Voer fritz.box in als uitzondering en sluit het venster "Extensies".
  • Mozilla Firefox
    1. Klik op de knop (Menu openen) rechtsboven in Firefox.
    2. Klik op "Opties".
    3. Klik linksboven in het menu op "Privacy & Beveiliging".
    4. Klik in de sectie "Toestemmingen" naast de optie "Pop-upvensters blokkeren" op de knop "Uitzonderingen".
    5. Voer onder "Adres van website" fritz.box in.
    6. Klik op "Toestaan" en vervolgens op "Wijzigingen opslaan".