Incidentele oproepen van telefoonnummer 694 of *694*

Op de display van een telefoon die is aangesloten op de FRITZ!Box, wordt af en toe een inkomende oproep weergegeven van het telefoonnummer 694 of *694*.

Oorzaak

• In de FRITZ!Box is de functie "Message waiting indication on the telephone (MWI)" (Nieuwe berichten tonen op de telefoon) ingeschakeld. De FRITZ!Box belt je daarom vanaf het telefoonnummer 694, om je te informeren dat er nieuwe berichten zijn op de voicemailbox van je telefoonprovider.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

1 Optie "Message waiting indication on the telephone (MWI)" uitschakelen

Als je niet wilt worden geïnformeerd dat je nieuwe berichten hebt, schakel je deze optie uit:

1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box op "Telephony".
  2. Klik in het menu "Telephony" op "Telephony Devices".
  3. Klik bij de telefoon in kwestie op de knop  (Bewerken).
  4. Klik op het tabblad "Telephony Device Features".
  5. Schakel de optie "Message waiting indication on the telephone (MWI)" uit.