Knowledge Base-artikel #152

FRITZ!Box meldt "ERROR: Entry conflicts with an internal rule" tijdens het configureren van portforwarding-regel

In de FRITZ!Box is het niet mogelijk om een portforwarding-regel te configureren voor een TCP- of UDP-port. Bij een poging om een regel voor portforwarding te configureren, wordt de foutmelding "ERROR: Entry conflicts with an internal rule" weergegeven.

Poort wordt gebruikt door de FRITZ!Box

De poort waarvoor je een regel voor portforwarding wilt configureren, wordt gebruikt door de FRITZ!Box zelf en kan daarom niet worden geopend voor een extra netwerkapparaat.

Opmerking:Veel internettoepassingen en serverdiensten bieden de mogelijkheid om de poorten voor inkomende verbindingen te wijzigen. Informatie over de configuratie krijg je van de fabrikant.

De FRITZ!Box gebruikt de volgende poorten:

• TCP-poort 21 als de optie "Internet access to your storage media via FTP/FTPS enabled" is ingeschakeld in de gebruikersinterface
  • TCP-poort 443 als MyFRITZ!- of internettoegang via HTTPS is ingeschakeld in de gebruikersinterface
  • TCP- en UDP-poort 5060
  • UDP-poorten 7078-7110
  • TCP-poort 8089