Kan de FRITZ!Box USB remote connection worden gebruikt via VPN?

Het programma FRITZ!Box Remote Connection kan niet via een VPN-verbinding worden gebruikt om USB-apparaten te benaderen die met de FRITZ!Box zijn verbonden. FRITZ!Box USB Remote Connection communiceert met de FRITZ!Box via multicast- en broadcast-berichten die alleen kunnen worden doorgegeven in een lokaal IP-netwerk. Daarom kan de FRITZ!Box Remote Connection niet worden gebruikt via VPN.