Spraakberichten die per e-mail zijn verzonden, kunnen niet worden afgespeeld

Een afspeelapparaat of programma (bijvoorbeeld WinAmp) kan geen WAV-bestanden afspelen die als spraakbericht worden verzonden door het antwoordapparaat van de FRITZ!Box.

Oorzaak

• Het afspeelapparaat of de software ondersteunt de audiocodec niet die is vereist om het bestand af te spelen.

Geschikt afspeelapparaat of programma gebruiken

1. Speel de spraakberichten af met een afspeelapparaat of programma dat bestanden in A-Law-indeling kan afspelen, bijvoorbeeld Windows Media Player.