FRITZ!Box USB Remote Connection met meerdere FRITZ!Boxen gebruiken

Met het programma FRITZ!Box USB Remote Connection heb je ook toegang tot meerdere FRITZ!Boxen in het thuisnetwerk. Je kunt bijvoorbeeld een USB-printer gebruiken die is verbonden met een FRITZ!Box die is geconfigureerd als Wi-Fi-basisstation en tegelijkertijd een USB-opslagmedium dat is aangesloten op een tweede FRITZ!Box die is geconfigureerd als Wi-Fi-repeater, verbinden met je computer.

FRITZ!Box selecteren

1. Dubbelklik op de computer op het pictogram van FRITZ!Box USB Remote Connection in het systeemvak van de Windows-taakbalk (Systray).
  2. Gebruik de pijlknoppen bovenaan de middelste sectie van FRITZ!Box USB Remote Connection om te schakelen tussen de FRITZ!Boxen (zie afb.).

Opmerking:De pijlknoppen worden alleen weergegeven als zich in het thuisnetwerk meer FRITZ!Boxen bevinden waarop USB Remote Connection is ingeschakeld.

Afb.: FRITZ!Box in "FRITZ!Box USB remote connection" selecteren

3. Wanneer je je met het FRITZ!Box-wachtwoord aanmeldt bij de FRITZ!Box, voer dan het wachtwoord in en laat het invoerveld "Username" leeg.
    • Wanneer je je met een gebruikersnaam en wachtwoord aanmeldt bij de FRITZ!Box, voer dan de gebruikersnaam en het wachtwoord in van een gebruiker die toegangsrechten voor de instellingen van de FRITZ!Box heeft.

Opmerking:De toegangsgegevens en toegangsrechten van gebruikers kunnen in de gebruikersinterface worden gewijzigd onder "System > FRITZ!Box Users".

4. Klik op "Refresh".

Je kunt nu de USB-apparaten die zijn verbonden met de geselecteerde FRITZ!Box verbinden met je computer.