Knowledge Base-artikel #1264
FRITZ!Box 7360
Dit supportartikel is beschikbaar voor de volgende producten:

FRITZ!DECT-stopcontact kan niet worden aangemeld

Het lukt niet om het slimme stopcontact, bijvoorbeeld FRITZ!DECT 200, aan te melden. Na de automatische configuratie blijft de DECT-led knipperen en er kan geen DECT-verbinding tot stand worden gebracht tussen de FRITZ!Box en FRITZ!DECT.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

Voer de hier beschreven maatregelen na elkaar uit. Controleer na elke maatregel of het probleem is opgelost.

1 Maximaal aantal bereikt

Je kunt maximaal tien FRITZ!DECT-apparaten (bijvoorbeeld FRITZ!DECT 200) aanmelden bij de FRITZ!Box. Als je al tien apparaten hebt aangemeld, kun je geen andere apparaten meer aanmelden.

Opmerking:Het aanmelden van een FRITZ!DECT heeft geen invloed op het aantal andere DECT-repeaters dat je kunt aanmelden.

2 Toetsblokkering deactiveren

1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box op "System".
  2. Klik in het menu "System" op "Buttons and LEDs".
  3. Klik op het tabblad "Keylock".
  4. Schakel de toetsblokkering uit.
  5. Klik op "Apply" om de instellingen op te slaan.

3 "Reduce DECT field strength" uitschakelen

1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box op "DECT".
  2. Klik in het menu "DECT" op "Base Station".
  3. Schakel bij "Radio Field Strength" de optie "Reduce DECT field strength" uit.
  4. Klik op "Apply" om de instellingen op te slaan.

4 "DECT Eco" uitschakelen

1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box op "DECT".
  2. Klik in het menu "DECT" op "Base Station".
  3. Schakel bij "Radio Field Strength" de optie "DECT Eco" uit.
  4. Klik op "Apply" om de instellingen op te slaan.

5 Versleuteling inschakelen

1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box op "DECT".
  2. Klik in het menu "DECT" op "Base Station".
  3. Schakel bij "Security" de optie "Permit only secure DECT connections (recommended)" in.
  4. Klik op "Apply" om de instellingen op te slaan.
  5. Als de optie was uitgeschakeld, moet je de FRITZ!Box vervolgens één keer opnieuw opstarten via de gebruikersinterface ("System > Backup > Restart").

6 FRITZ!DECT opnieuw aanmelden

FRITZ!DECT afmelden

1. Houd de "DECT"-toets van de FRITZ!DECT gedurende ten minste 6 seconde ingedrukt.

Zodra de DECT-led knippert, is de FRITZ!DECT afgemeld.

FRITZ!Box opnieuw opstarten

1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box op "System".
  2. Klik in het menu "System" op "Backup".
  3. Klik op het tabblad "Restart".
  4. Klik op de knop "Restart".

FRITZ!DECT aanmelden

1. Steek de FRITZ!DECT in een stopcontact in de buurt van de FRITZ!Box.
  2. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box op "Home Network".
  3. Klik in het menu "Home Network" op "Smart Home".
  4. Klik op de knop "Register New Device".
  5. Binnen 2 minuten: druk op de DECT-toets van de FRITZ!DECT. Houd de toets ten minste gedurende 6 seconde ingedrukt, tot de DECT-led snel begint te knipperen. Zolang de led snel knippert, bevindt de FRITZ!DECT zich in de aanmeldmodus.

Zodra de DECT-led van de FRITZ!DECT blijft branden, is de DECT-verbinding tot stand gebracht. Vervolgens kun je de FRITZ!DECT op de gewenste locatie plaatsen en configureren en bedienen via de gebruikersinterface van de FRITZ!Box onder "Smart Home".