Smarthomeapparaten vanuit het internet schakelen

Je kunt je slimme stopcontacten, bijvoorbeeld FRITZ!DECT 200, FRITZ!DECT-radiatorthermostaten en andere smarthomeapparaten die compatibel met de FRITZ!Box zijn, vanuit het internet schakelen met MyFRITZ!App. Installeer simpelweg MyFRITZ!App op je smartphone of tablet. Vervolgens kun je ook onderweg je smarthomeapparaten veilig vanuit het internet schakelen. MyFRITZ!App geeft bovendien het energieverbruik weer van de apparaten zijn aangesloten op de stopcontacten. Zo kun je je smarthomeapparaten altijd aansturen en in de gaten houden.

Menu "Smart Home" in MyFRITZ!App