Leds van de FRITZ!Box uitschakelen

De leds informeren je voortdurend over de bedrijfs- en verbindingsstatus van de FRITZ!Box. Als je deze informatie niet nodig hebt en als de brandende leds je storen, kun je de leds uitschakelen. Foutcondities worden nog steeds gesignaleerd. Daarnaast gaan de leds gedurende 3 minuten branden als je op een knop drukt of de FRITZ!Box opnieuw opstart.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box op "System".
  2. Klik in het menu "System" op "Buttons and LEDs".
  3. Klik op het tabblad "LED display".
  4. Schakel de optie "Turn off the LED display" in.