Knowledge Base-artikel #1309

Sterk storende geluiden bij gebruik van een DECT-repeater

Zodra een DECT-repeater is aangemeld bij de FRITZ!Box, zijn er sterk storende geluiden te horen wanneer er wordt gebeld met een draadloze telefoon.

Oorzaak

• De DECT-repeater is niet goed aangesloten of verkeerd geplaatst.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

1 Repeater afmelden

1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box op "Telephony".
  2. Klik in het menu "Telephony" op "DECT".
  3. Klik op het tabblad "Monitor".
  4. Klik op de vermelding van een repeater.
  5. Klik op de knop (Verwijderen).
  6. Verwijder op deze manier alle aangemelde repeaters.

2 Repeater opnieuw aanmelden

1. Meld alle repeaters opnieuw aan.