Draadloze telefoon geeft voortdurend ingekomen oproepen aan

Een FRITZ!Fon en/of een draadloze telefoon van een andere fabrikant tonen/toont op de display steeds weer oproepen van een eigen telefoonnummer, hoewel er geen overeenkomstige oproep is ontvangen. Mogelijk staat voor het eigen telefoonnummer het woord "EMAIL", "FAX" of "VOICE".

Oorzaak

• Omdat je telefoonprovider MWI (Message Waiting Indication) ondersteunt, geeft je telefoon met deze oproepen aan dat er nieuwe berichten in je mailbox staan.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

MWI in FRITZ!Box uitschakelen

In de klantomgeving van je telefoonprovider kun je configureren of en hoe berichten worden gesignaleerd. Doorgaans stopt de signalering zodra je alle ingesproken berichten hebt beluisterd. Informatie over de mailbox en de MWI-signalering krijg je van je telefoonprovider. Als je de signalering storend vindt, kun je MWI uitschakelen in de FRITZ!Box:

1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box op "Telephony".
  2. Klik in het menu "Telephony" op "Telephone Numbers".
  3. Klik bij het internettelefoonnummer in kwestie op de knop (Bewerken).
  4. Selecteer uit de vervolgkeuzelijst "Other provider".
  5. Schakel de optie "Provider supports MWI (RFC  3842)" uit.