Volgorde van de smarthomeapparaten wijzigen in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box

Je kunt de volgorde wijzigen van de smarthomeapparaten die staan vermeld in je FRITZ!Box in het menu "Home Network > Smart Home". Als je bijvoorbeeld veel smarthomeapparaten hebt aangemeld bij je FRITZ!Box, kun je de belangrijkste apparaten bovenaan zetten.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

Voorwaarden/beperkingen

• De volgorde van smarthomeapparaten kan alleen worden gewijzigd in de desktopweergave en niet in de weergave voor mobiele apparaten zoals bijvoorbeeld een smartphone of tablet.

Volgorde wijzigen

1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box op "Smart Home".
  2. Klik in het menu "Smart Home" op "Device Management".
  3. Klik op "Change Sequence".
  4. Klik op de vermelding van het smarthomeapparaat waarvan je de volgorde wilt wijzigen en sleep met ingedrukte muisknop de vermelding naar de gewenste plaats.
  5. Klik op "Finished" om de instellingen op te slaan.