FRITZ!Box als DSL-router (standaard) configureren

Je wilt een nieuwe FRITZ!Box verbinden en configureren? ✔ Houd de toegangsgevens bij de hand en start de wizard voor internettoegang.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

1 FRITZ!Box aansluiten op DSL-aansluiting

1. Steek de DSL-kabel in de bus "DSL" van de FRITZ!Box en in de met een "F" gekenmerkte bus van de TAE-contactdoos (zie afb.).

Afb.: FRITZ!Box met DSL-kabel op IP-gebaseerde aansluiting aansluiten

2 Internettoegang in FRITZ!Box configureren

1. Open de gebruikersinterface van de FRITZ!Box.
  2. Voer het FRITZ!Box-wachtwoord in dat is afgedrukt aan de onderzijde van het apparaat en klik op "Log In".
  3. Als de wizard voor de internettoegang niet automatisch start, klik je op "Wizards" en vervolgens op "Configure Internet Connection".

Afb.: FRITZ!Box-wizards oproepen

4. Als je internetprovider in de vervolgkeuzelijst wordt weergegeven, selecteer je je internetprovider. Als je provider er niet tussen staat, selecteer je "more Internet service providers".
    • Als je internetprovider niet wordt weergegeven, selecteer je de optie "other Internet service provider".
  5. Klik op "Next" en volg de instructies van de wizard.

Nu brengt de FRITZ!Box de internetverbinding met de ingevoerde toegangsgegevens tot stand. Vervolgens kun je je telefoonnummers configureren in de FRITZ!Box en je draadloze netwerkapparaten verbinden met de FRITZ!Box.