Knowledge Base-artikel #3526

Wi-Fi-toegang voor gasten is niet beschikbaar bij de Mesh Repeater

Hoewel de toegang voor gasten is ingeschakeld in de FRITZ!Box (Mesh Master), is de toegang voor gasten niet beschikbaar bij de Mesh Repeaters, bijvoorbeeld de FRITZ!Repeater. Alleen binnen het bereik van de Mesh Master maken Wi-Fi-apparaten verbinding met het netwerk voor gasten.

Oorzaak

• De Mesh Repeater neemt de toegang voor gasten van de Mesh Master niet over als bij de Mesh Master het 5 GHz-Wi-Fi-netwerk is uitgeschakeld.

1 Beide Wi-Fi-netwerken van de Mesh Master inschakelen

Als je op de Mesh Master beide Wi-Fi-netwerken inschakelt, neemt de Mesh Repeater de toegang voor gasten over:

1. Klik in de gebruikersinterface van de Mesh Master op "Wi-Fi ".
  2. Klik in het menu "Wi-Fi" op "Wi-Fi-netwerk" ("Draadloos netwerk").
  3. Schakel het Wi-Fi-netwerk in voor de 2,4 en 5 GHz-frequentieband. Als de Wi-Fi-netwerken niet apart worden weergegeven, schakel dan eerst de geavanceerde weergave in.
  4. Klik op "Toepassen" om de instellingen op te slaan.