Draadloze gasttoegang is niet beschikbaar bij de Mesh Repeater

Hoewel de gasttoegang is ingeschakeld in de FRITZ!Box (Mesh Master), is de gasttoegang niet beschikbaar bij de Mesh Repeaters, bijvoorbeeld de FRITZ!Repeater. Alleen binnen het bereik van de Mesh Master maken draadloze netwerkapparaten verbinding met het gastnetwerk.

Oorzaak

• Door een fout in FRITZ!OS 7.0 van de FRITZ!Box neemt de Mesh Repeater de gasttoegang van de Mesh Master niet over als de 5GHz-frequentieband is uitgeschakeld op de Mesh Master.

1 Beide frequentiebanden van de Mesh Master inschakelen

Als je op de Mesh Master beide frequentiebanden inschakelt, neemt de Mesh Repeater de gasttoegang over:

1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box (Mesh Master) op "Wi-Fi" ("Wireless").
  2. Klik in het menu "Wi-Fi" ("Wireless") op "Wi-Fi Network" ("Radio Network").
  3. Schakel het Wi-Fi-netwerk in voor de 2,4- en 5GHz-frequentieband. Als de frequentiebanden niet apart worden weergegeven, schakel dan eerst de geavanceerde weergave in.