FRITZ!Box USB Remote Connection meldt "Debug Assertion Failed!"

Bij de installatie van het programma FRITZ!Box USB Remote Connection wordt de foutmelding "Microsoft Visual C++ Debug Library: Debug Assertion Failed!" weergegeven. De installatie kan niet worden voltooid.

Naam van computer wijzigen in het besturingssysteem

Volgens de definitie van Microsoft mogen computernamen alleen letters (A-Z, a-z), cijfers (0-9) en het koppelteken (-) bevatten. Wijzig daarom de naam van je computer en gebruik geen speciale tekens in de naam:

Windows 10

1. Klik in de taakbalk van Windows op (Start) en vervolgens op (Instellingen).
  2. Klik in het menu "Instellingen" op "Systeem".
  3. Klik in het menu "Systeem" op "Info" en vervolgens op "Naam van pc wijzigen".
    • Het venster "Naam van pc wijzigen" wordt geopend.
  4. Voer in het venster "Naam van pc wijzigen" een nieuwe naam voor de computer in en klik op "Volgende".

Windows 8

1. Druk op de toetscombinatie Windows-toets + X en klik op "Configuratiescherm" in het contextmenu.
  2. Klik in de sectie "Instellingen voor computernaam, domein en werkgroep" op "Instellingen wijzigen".
    • Het venster "Systeemeigenschappen" wordt geopend.
  3. Klik op het tabblad "Computernaam" op de knop "Wijzigen".
    • Het venster "Computernaam en/of domein wijzigen" wordt geopend.
  4. Voer in het invoerveld "Computernaam" een nieuwe computernaam in.

Windows 7

1. Open het Windows-startmenu.
  2. Klik met de rechtermuisknop op de vermelding "Computer" en selecteer in het contextmenu "Eigenschappen".
  3. Klik in de sectie "Instellingen voor computernaam, domein en werkgroep" op "Instellingen wijzigen".
    • Het venster "Systeemeigenschappen" wordt geopend.
  4. Klik op het tabblad "Computernaam" op de knop "Wijzigen".
    • Het venster "Computernaam en/of domein wijzigen" wordt geopend.
  5. Voer in het invoerveld "Computernaam" een nieuwe computernaam in.