FRITZ!Fon geeft steeds de melding "Synchronizing" weer

Op het scherm van de telefoon wordt vaak de melding "Synchronizing" weergegeven. Omdat het scherm door het synchroniseren steeds weer aangaat, is de accu erg snel leeg. Meestal is het niet mogelijk om in het menu te navigeren, omdat de telefoon altijd terugspringt op het startscherm. Vooral de menu's "Telephone Book" en "Call List" kunnen niet meer worden geopend.

Voer de hier beschreven stappen achterelkaar uit. Controleer na elke stap of het probleem is opgelost.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

1 Telefoon uit- en weer aanzetten

1. Zet de telefoon uit door de ophangtoets (rode telefoonhoorn) ingedrukt te houden en zet de telefoon vervolgens weer aan.

2 FRITZ!Box opnieuw opstarten

1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box op "Systeem".
  2. Klik in het menu "Systeem" op "Back-up".
  3. Klik op het tabblad "Opnieuw opstarten" ("Herstart").
  4. Klik op de knop "Opnieuw opstarten".

3 Telefoon terugzetten naar fabrieksinstellingen en opnieuw aanmelden

Telefoon verwijderen

1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box op "Telefonie".
  2. Klik in het menu "Telefonie" op "Telefoonapparaten" ("Randapparatuur").
  3. Klik op de knop (Verwijderen) om de telefoon in kwestie te verwijderen.

Telefoon terugzetten naar fabrieksinstellingen

1. Druk op de telefoon op de toets "Menu".
  2. Ga naar het menu "Instellingen" en druk op "OK".
  3. "Terugzetten" > "OK" > "OK"

FRITZ!Box opnieuw opstarten

1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box op "Systeem".
  2. Klik in het menu "Systeem" op "Back-up".
  3. Klik op het tabblad "Opnieuw opstarten" ("Herstart").
  4. Klik op de knop "Opnieuw opstarten".

Telefoon opnieuw aanmelden